4 plastry szynki wieprzowej (ok. 50g) / 4 plastry szynki z kurczaka (v.redukcja)
1 szt. ogórek gruntowy
1 plaster sałaty
1 szt. jajko
3 plastry pomidora
przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie
Sposób przygotowania:
Bułkę podgrzać w piekarniku lub opiekaczu
Przygotować na patelni jajko sadzone – stopień ścięcia żółtka wedle uznania
Jedno centymetrowe plasterki halloumi ugrillować lub usmażyć na złoty kolor (instrukcja na opakowaniu)
Ciabattę przekroić na pół, obie części posmarować pastą wawrzyniec, po czym układać kolejno: sałatę, jajko, szynkę, ser halloumi, plastry ogórka i pomidora. Przykryć drugą częścią bułki.
Trenerem jestem od roku 2015, chociaż ze sportem miałem do czynienia od dzieciaka. Zawsze byłem bardzo aktywny, ale także lubiłem organizować zajęcia innym. W 2015 roku nastąpił przełom.
Poznałem Mistrza Polski w kulturystyce IFBB Przemysława Nowaka, który zaraził mnie bakcylem pracowania z ludźmi pod kątem poprawiania ich sylwetki. Przez te 6 lat nabyłem ogrom doświadczenia w pracy z różnymi trenerami, czytając masę materiałów, książek i wykonując sporą ilość szkoleń.
Jednak jest to zawód, który wiąże się z ciągłym poszerzaniem swojej wiedzy, dlatego do dzisiaj nie przestaję korzystać z dostępnej na rynku możliwości jej powiększania - by móc swoją wiedzą pomagać klientom.